Pyydä tarjous

Toteutamme tapahtumatekniikkaa pieniin ja suuriin tapahtumiin.

PYYDÄ TARJOUS! 

 


Ajankohtaista

Pori Energian Asiakasjazz

Pori Energian Asiakasjazz –tilaisuutta juhlittiin reilun 300 henkilön voimin perjantaina 17.7. Cygnaeuksen ruokapalvelukeskuksessa. Tapahtuman promoottorina ja järjestäjänä arvostan luotettavia ja osaavia...

Lue lisää.

Katso kaikki uutiset


Pyydä tarjous!


SOITA 040 575 2205


logo_pro4.png

Äänentoisto-, valaistus- ja dj-palvelut

PARHAISIIN JUHLIIN!

Musiikilla luodaan hääjuhlaan oikeanlainen tunnelma. Ammattitaitoinen hää-DJ huolehtii häiden musiikista ja oikeanlaisesta tunnelmavalaistuksesta - sisääntulosta pikkutunneille asti. On tärkeää, että musiikki soi oikeaan aikaan ja sopivalla voimakkuudella.

Hääbändien biisivalikoimat ovat rajallisia ja soittoajat lyhyitä. Toimiva taustamusiikki heti tilaisuuden alkumetreiltä virittää vieraasi juhlafiilikseen. Häissä on usein puheita ja ohjelmaa. Hyvä äänentoisto ja langaton mikrofoni helpottavat tilanteita merkittävästi.

Musiikki, äänentoisto ja valaistus ovat erittäin tärkeä kokonaisuus
juhlien onnistumisen kannalta.

 

Lue lisää paketeistamme haadj.fi sivultamme.

 


SANOTTUA

80-luvun discofiilis synttäreilläni

Vietin Hyvelän urheilumajalla syntymäpäiviäni sekä samalla uudenvuodenvastaanottajaisia. Halusin juhliini teemaksi 80-luvun discofiiliksen. Ystäväni suosítteli minulle Äänirasian palveluita. Yhdellä soitolla pääsimme nopeasti yksimielisyyteen mitä tarvitaan, jotta juhlaan saadaan oikeanlainen tunnelma.

Valaistuksella, musiikilla ja äänentoistolla saimme juhlatilaan haluammamme disco fiiliksen. 

Erityiskiitos menee vielä dj:lle, joka hoiti tehtävänsä ammattitaidolla vieraiden toiveita kuunnellen! Vieraat viihtyivät ja ilta jäi varmasti monen muistoihin.

 

- Sanna Saikkonen
Asiakas (Hää Dj, Synttäripaketti)

bottom