Pyydä tarjous

Toteutamme tapahtumatekniikkaa pieniin ja suuriin tapahtumiin.

PYYDÄ TARJOUS! 

 


Ajankohtaista

Pori Energian Asiakasjazz

Pori Energian Asiakasjazz –tilaisuutta juhlittiin reilun 300 henkilön voimin perjantaina 17.7. Cygnaeuksen ruokapalvelukeskuksessa. Tapahtuman promoottorina ja järjestäjänä arvostan luotettavia ja osaavia...

Lue lisää.

Katso kaikki uutiset


Pyydä tarjous!


SOITA 040 575 2205


logo_pro4.png

Esiintyjät

Ammattitaitoinen trubaduuri, bändi, koomikko, imitaattori, taikuri tai juontaja takaa vieraiden viihtymisen niin yleisötilaisuuksissa, yritysjuhlissa kuin häissäkin.

Kautamme saat kaikki eturivin artisti ja kovimmat bilebändit. Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä teille sopiva ratkaisu. Esittelemme alla kaksi suosittua ja hyväksi havaittua täysin erilaista esiintyjää. 

Edustamme useita ammattimuusikoista koostuvia bilebändejä, duoja ja trubaduureja. Joten löydämme varmasti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopivan esiintyjä. Musiikkilinjaus rakennetaan aina tilaisuuteen sopivaksi

 

PORI BIG BAND

Suurta soundia vuodesta 1971.

Pori Big Band sopii loistavasti astetta fiinimpiin juhliin. PBB on erittäin korkeatasoinen rytmimusiikkiin erikoistunut orkesteri. PBB sopii instrumenttaali setillään niin juhlien sisääntulo bändiksi tai vaikka joko omalla solistillamme (Hilkka Mäkitalo) tai  muulla solistilla varustettuna Juhlaan kuin juhlaan. 

Perinteikäs ison orkesterin rytmimusiikin esittäjä Pori Big Band, PBB, elää dynaamisesti, harjoittelee ja esiintyy jatkuvasti. Vappuna 2008 tapahtuneen paluunsa jälkeen orkesteri on pitänyt toistakymmentä konserttia.

Alkuperäinen PBB on perustettu vuonna 1971. Ensimmäisen julkisen konserttinsa PBB soitti tammikuussa 1972 Karhulinnassa yhdessä Porin kaupunginorkesterin kanssa. Perustajajäsenistä nykyisessäkin kokoonpanossa on mukana pasunisti Martti Kojo.

PBB:n kapellimestareina on vieraillut vuosien varrella merkittävä joukko koti- ja ulkomaisen big band –musiikin parhaita voimia: esimerkiksi Frank Foster, Raimo Henriksson, Thad Jones, Petri Juutilainen, Esko Linnavalli, Aarno Raninen ja Ossi Runne. 

Vuosien varrella PBB on ollut merkittävä rytmimusiikin alueellinen kouluttaja. Orkesterin toimintaan on osallistunut neljällä vuosikymmenellä noin 250 soittajaa. Sen riveistä on ponnistanut valtakunnan jazzeliittiin mittava joukko satakuntalaisia puhaltajia: esimerkiksi Sonny Heinilä, Jari Perkiömäki, Jukka Perko, Esa Pietilä, Tapani Rinne ja Antti Sarpila.

PBB:n nuotisto sisältää kansainvälisestikin merkittäviä helmiä big band –sävellyksistä ja –sovituksista, joita orkesteria johtaneet vierailevat kapellimestarit ovat tarjonneet sen käyttöön. PBB pitää yllä omaa persoonallista profiiliaan ja jatkaa porilaisen ja satakuntalaisen jazzin kunniakkaan lipun kantamista.

Tarjolla olevat setit:

  • Swing ja Jazz-setti n. 60min
  • Soul-setti n. 60min
  • Blues-setti n. 60min (keväällä 2015)

 

Muutama esimerkkibiisi:

Fly Me To The Moon
On The Sunny Side Of The Street
Lover Man
Makin’ Whoopee

Orange Sherbert
Secret Love
Moten Swing
Doin’ Basie’s Thing
Groovin’ Hard

 Pori Big Band 1.JPG

HINTA      3 000,00 (ALV 0% esiintyvä taiteilija) 

Huom! Hintaan lisätään matkakustannukset ja tekniikka tapauskohtaisesti.

Hinta sisältää kaksi n. 45 min settiä

Lisäsetit     900,00 

bottom